SD kaarthouders

Als je meerdere geheugenkaartjes voor je foto- of filmcamera bezit, dan loop je snel tegen de vraag aan hoe je ze overzichtelijk en snel opruimt. Voor het geordend opruimen hiervan verkopen wij handige SD kaarthouders, waar je ze stofvrij in op kunt ruimen. Het is je vast wel eens overkomen, dat je niet meer precies weet waar je een memory card hebt neergelegd. Vooral de kleine micro SD modellen kunnen door hun minieme formaat snel zoekraken.

Prijs Meest verkocht   Filteren
 € 4,95

Kaarthouder - Hama

 

  Hama
  Geschikt voor: SD
  Max. kaarten: 1 stuks


 € 4,95

Kaarthouder - Hama

 

  Hama
  Geschikt voor: SD en Micro SD
  Max. kaarten: 2 stuks


 € 7,95

Kaarthouder - Hama

 

  Hama
  Geschikt voor: SD
  Max. kaarten: 2 stuks


 € 3,95

Kaarthouder - Hama

 

  Hama
  Geschikt voor: SD en Micro SD
  Max. kaarten: 4 stuks


 € 14,95

Kaarthouder - Hama

 

  Hama
  Geschikt voor: SD
  Max. kaarten: 12 stuks


 € 14,95

Kaarthouder - Hama

 

  Hama
  Geschikt voor: SD en Micro SD
  Max. kaarten: 8 stuks


 € 16,95

Kaarthouder - Hama

 

  Hama
  Geschikt voor: SD en MMCplus
  Max. kaarten: 8 stuks


 € 16,95

Kaarthouder - Hama

 

  Hama
  Geschikt voor: SD en MMCplus
  Max. kaarten: 8 stuks


 € 16,95

Kaarthouder - Hama

 

  Hama
  Geschikt voor: SD en MMCplus
  Max. kaarten: 8 stuks


 € 17,95

Kaarthouder - Hama

 

  Hama
  Geschikt voor: SD en Micro SD € 17,95

Kaarthouder - Hama

 

  Hama
  Geschikt voor: SD en MMCplus
  Max. kaarten: 18 stuks


 € 4,95

Kaarthouder - Hama

 

  Hama
  Geschikt voor: SDNiet op voorraad

SD kaarthouder kopen

We leveren verschillende soorten waar je uit kunt kiezen. Je hebt de keus uit stevige kunststof uitvoeringen waar je per doosje een card in op kunt bergen. Ze vormen enerzijds een uitstekende bescherming tegen stof en spatwater, anderzijds een uitstekende protectie voor de contacten waardoor deze langer mee gaan. Je kunt ook kiezen voor handige insteek hoesjes waar je per hoesje een of meerdere stuks in kunt steken. Maak je regelmatig gebruik van meerdere memory cards, kies dan voor een etui of box. Deze etuis en boxen bieden plaats voor meerdere stuks. Op deze manier heb je ze altijd overzichtelijk opgeborgen en bij de hand. Ze zijn ideaal voor het overzichtelijk bij elkaar houden ervan. Is het opslagmedium in je foto- of videocamera vol, haal het uit je camera en steek het meteen in een vakje van je SD houder. Zo raak je er nooit meer een kwijt.

SD kaarthouder gebruiken

Een volle SD is erg waardevol. Er staan honderden onvervangbare herinneringen op. Zorg er dus voor dat je deze herinneringen goed en overzichtelijk opbergt in een Micro SD houder. Koop je een etui, dan heb je ruimte voor meerdere stuks. Heb je genoeg ruimte, dan kun je de ene kant van de het etui gebruiken voor lege cards en de andere kant voor volle. Wil je een vol met kostbare foto’s en of video’s in het etui steken, steek dit dan met de achterkant naar voren in het etui. Op deze manier heb je bij het openen van het etui een overzicht welke nog leeg zijn en welke foto’s en video’s bevatten.

SD kaartjes uitlezen

Thuis gekomen na een foto- of videosessie kun je één voor één de volle exemplaren die met de achterkant naar voren in het etui zitten, eruit halen. Met behulp van een card reader kun je de foto’s en video’s op je laptop of PC zetten. Je kunt ervoor kiezen om de kaartjes in de kaartlezer te wissen of om dat later in je foto- of videocamera te doen. Zorg ervoor dat je, voor je het leegmaakt, een goede backup maakt van de foto’s en video’s die je op je laptop of PC hebt overgezet. Steek het vervolgens weer met de voorkant naar voren in het etui. In geval van SD’s kun je de schrijfbeveiliging activeren. Deze mechanische schrijfbeveiliging bestaat uit een schuifje aan de lange zijkant van de card. Dit handige schuifje geeft aan je foto- of filmcamera door of dit opslagmedium wel of niet beschreven mag worden. Dit is niet alleen een goede indicatie dat het vol of bijna vol is, maar deze kleine voorziening zorgt er ook voor dat je dit opslagmedium niet per ongeluk overschrijft of formatteert.

Tips en trucks

Mocht het je ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch overkomen dat je het per ongeluk formatteert of wist, stop dan onmiddellijk! Ga nooit nieuwe foto’s erop zetten, vaak zijn de kostbare herinneringen op het kaartje namelijk nog te redden. Hiervoor heb je wel speciale software nodig. Die is vaak op de website van de fabrikant van de SD card te downloaden. Kom je er zelf niet uit of durf je de software zelf niet te gebruiken, ga dan naar een van de vele foto- en videofora en vraag daar om hulp. Er zijn ook experts die tegen betaling nog veel kostbaar materiaal van een gewist of geformatteerd kaartje kunnen redden. Heb je verschillende soorten, zoals SD, Micro SD of Compact Flash? Dan loont het om een SD houder te kopen waar de verschillende soorten gezamenlijk in passen. Zo heb je bij het openen ervan altijd meteen overzicht over de verschillende exemplaren en welke je gebruikt hebt en welke nog leeg zijn. Gebruik je regelmatig Micro SD’s, dan is het verstandig om ook een Micro SD naar SD adapter in je houder te steken. Met een micro SD naar SD adapter kun je al je Micro SD’s ook gebruiken in foto- en videocamera’s die met de standaard SD werken.

Hulp en advies

Heb je vragen over een van onze producten of wens je advies bij het kiezen van een SD kaarthouder? Bel ons dan op nummer 043-7820543 of neem contact op met onze klantenservice via dit contact formulier.

Klantenbeoordelingen

  Voor 22u besteld, morgen in huis.  Vanaf €50,- gratis verzonden.  Niet goed? Geld terug! 9,5
Uitstekend "We wilden nog snel een reserve kaartje hebben voor op vakantie. Gelukkig binnen een dag geleverd. Nu kunnen we foto's maken zonder na te denken." 9,8
Uitstekend "Goede service, snel in huis." 9,5
  Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen?
Overige links